брокеридж коммерческая недвижимость награды новости новости компании офисная недвижимость рынок
NAI Ukraine — лучший девелопер коммерческой недвижимости Украины 2020 по версии Global Banking and Finance Awards

NAI Ukraine — лучший девелопер коммерческой недвижимости Украины 2020 по версии Global Banking and Finance Awards

23.09.2020

NAI Ukraine — лучший девелопер коммерческой недвижимости Украины 2020 по версии Global Banking and Finance Awards

NAI Ukraine відзначена престижною міжнародною нагородою Global Banking and Finance Awards 2020 у двох номінаціях: Кращий девелопер комерційної нерухомості України 2020 року, Краща консалтингова компанія з нерухомості СНД і Східної Європи-2020.

Премія була заснована Global Banking and Finance Review — фінансовим журналом Великобританії. Він був запущений в 2010 році і фокусується на світових фінансових тенденціях і подіях. Журнал — це незалежна платформа фінансового контенту, яка заслуговує довіри, що дозволяє впливати на світове фінансове співтовариство. Платформу читають керівники вищої ланки, компанії зі списку Fortune 500, інвестори, трейдери і банкіри.

Премія Global Banking & Finance Awards була заснована в 2011 році, щоб відзначити надихаючі зміни, що відбуваються в світовому співтоваристві. Вони відображають інновації, досягнення, стратегію, прогресивні і надихаючі зміни, що відбуваються в бізнес-секторі.

Методологія нагородження включає в себе номінацію, оцінку учасників відповідно за їх результатами, визначення переможців та оголошення в розділі «Переможці цієї премії».

Кращий девелопер комерційної нерухомості України 2020

Перевага NAI Ukraine в тому, що ми надаємо комплекс послуг: консалтинг і комплексні архітектурні послуги, тому у нас є проекти найвищої якості, але за ціною місцевого ринку.

Слід зазначити, що NAI Ukraine супроводжує 90% девелоперських проектів, наші об’єкти реалістичні і ефективні з точки зору економічної вигоди. Робимо техніко-економічне обґрунтування, концепцію об’єктів, коммерціалізіруем, шукаємо фінансування, управляємо проектами.

Архітектура, консалтинг і комерціалізація (брокеридж) — унікальне поєднання послуг для українського ринку, тому NAI Ukraine — лідер на ринку.

На даний момент наш перший проект знаходиться на стадії передпроектної розробки, але найближчим часом ми будемо надавати послуги девелопменту, в тому числі будівництво.

Загальне портфоліо проектів — понад 2,5 млрд євро.

Важливо відзначити, що ми допомагаємо девелоперським компаніям мінімізувати ризики. Ми співпрацюємо з лідерами українського ринку: UDP, KAN Development, Mandarin Plaza, City One, Київміськбуд, Argo Real Estate Fund та ін.

Ми також співпрацюємо з єдиною міжнародною девелоперської компанією в Україні — Ceetrus Ukraine. Компанія Ceetrus, заснована в 1976 році, є глобальним гравцем у сфері нерухомості в Європі.

«Ця нагорода є великою наснагою для нас, NAI Ukraine — безумовно, єдина в своєму роді в Україні, і ми глибоко цінуємо це визнання. Зі свого боку хочу вас запевнити, що ми прагнемо взяти на себе 100% проекту: від концепції до будівництва », — говорить генеральний директор Віталій Бойко.

***

NAI Ukraine є частиною NAI Global, ТОП-3 глобальної консалтингової та брокерської компанії в сфері нерухомості, представленої в 55 країнах з більш ніж 400 офісами і 7000+ співробітниками.

NAI Ukraine була відзначена премією Global Banking and Finance Awards в 2018 році (Краща консалтингова компанія в сфері нерухомості, Білорусь, Казахстан, Україна), 2019 рік (Краща консалтингова компанія в сфері нерухомості в країнах СНД і Східної Європи).

 

Отправить проект

Отправить проект

Ru

    Если вы владелец коммерческой недвижимости, пожалуйста, оставляйте информацию про ваш объект в форме ниже. Мы с радостью предложим его нашим клиентам..

    Нажав кнопку, вы даёте согласие на обработку персональных данных и соглашаетесь с политикой конфиденциальности

    Свяжитесь с нами